Denk in mogelijkheden!
Sterk in het fabriceren van prefab beton producten. Meer info
Denk in mogelijkheden!
Sterk in het fabriceren van prefab beton producten. Meer info

Verkeersklasse VK45 kelder

De oplossing om onder de oprit, op eenĀ  bedrijventerrein of onder de weg een kelder te kunnen maken. Over deze verkeersklasse VK45 kelder kunt u gerust met een vrachtwagen rijden. Ideaal als extra waterberging, installatiekelder of extra bergruimte!

Deze kelder wordt net als de rest van onze standaard kelders monolithisch gestort. De kans op lekkage is daardoor uitgesloten. De kelder kunnen wij uiteraard leveren met een KOMO keurmerk. Indien nodig kunnen we ook een vloeistofdichtheidscertificaat meeleveren met de kelder zodat u kunt aantonen dat er geen vloeistoffen zullen gaan lekken.

Er is rekening mee gehouden dat de kelder 500 mm onder maaiveld geplaatst kan worden. Het straatwerk of grasveld kan dus gewoon doorlopen boven de kelder.

Om de grote belasting van vrachtwagens op te kunnen vangen hebben we de kelder voorzien van een dikkere dekplaat. Deze dekplaat dient in het werk doormiddel van doken en gaines aan de kelder gekoppeld te worden zodat er een zo sterk mogelijk geheel ontstaat.

Meer informatie