Denk in mogelijkheden!
Sterk in het fabriceren van prefab beton producten. Meer info
Denk in mogelijkheden!
Sterk in het fabriceren van prefab beton producten. Meer info

Overzicht van Putten

 • Vierkante putten

  Vierkante putten, kant en klaar van prefab beton Indien u een vierkante put nodig heeft dan produceren we deze voor u op maat speciaal voor de door u gewenste toepassing. Er zijn vele toepassingen zoals bijvoorbeeld een opstelplaats voor een warmtepomp,..
 • Liftputten

  Voor de productie van liftputten hebben wij een systeem ontwikkeld, waardoor wij bijna elke afmeting liftput kunnen fabriceren, tegen een concurrerende prijs. De maximale uitwendige maat die wij met deze methode kunnen fabriceren is 4500 x 3200 x 1800 mm. De..
 • Watermeterputten

  Watermeterputten, direct inpasbaar in uw project In ons assortiment vindt u ook een aantal standaard watermeter putten. Deze voldoen aan de eisen van waterleidingbedrijven. U krijgt ze geleverd met isolerende tussendeksels en kunt ze direct inpassen in uw bouwproject. Vraag onze..
 • Hefbrugput

  Prefab hefbrugput, naadloos gestort Voor een hefbrugput gelden bijzondere criteria. Dat kunt u wellicht beamen. Dit type put vraagt om absolute waterdichtheid. Vanwege de smalle en hoge inwendige putmaat is reparatie achteraf immers nauwelijks mogelijk! Sterk Beton biedt u de zekerheid..

Meer informatie